rev_slide_2_bg_v01

Taxi Centrale Apeldoorn heeft een 24 uur service voor het vervoer van en naar Schiphol. Taxi Centrale Apeldoorn zorgt voor een onbezorgd begin en einde van uw zakenreis of vakantie.

Wegbrengen
Met Taxi Centrale Apeldoorn begint uw vakantie of zakenreis al bij u thuis voor de deur. Met comfortabele voertuigen zorgen onze ervaren chauffeurs ervoor dat u ontspannen en op tijd op Schiphol arriveert. Eenmaal aangekomen zijn onze chauffeurs u graag van dienst bij het helpen dragen van uw bagage. Met Taxi Centrale Apeldoorn Vervoer ervaart u tal van voordelen, zo heeft u bijvoorbeeld: Geen wachttijden: Uw vervoer naar Schiphol wordt niet gecombineerd met andere passagiers. Geen parkeerproblemen: Uw auto kunt u veilig thuis laten, en hoeft niet tijdens uw reis onbeheerd op Schiphol te staan.

Ophalen
Om uw zakenreis of vakantie goed te laten eindigen, maakt u gebruik van de ophaalservice op Schiphol. Aan de hand van uw vluchtnummer wordt de aankomsttijd van uw vlucht op Schiphol Amsterdam voortdurend in de gaten gehouden. Direct nadat het toestel geland is rijdt de chauffeur naar de centrale aankomsthal, waar hij of zij u zal ontmoeten bij het Meeting Point. Het Meeting Point bevindt zich in de centrale aankomsthal waar ook de treinen vertrekken, en is duidelijk herkenbaar aan de grote rood wit gekleurde kubus midden in de hal. Klik hier voor een link naar de Schiphol website met plattegrond.